ZIET U NIEUWE KANSEN? IK WEL!

Er is oorlog, armoede, onderdrukking, angst & ziekte in een groot deel van de wereld en daar zijn ook wij verantwoordelijk voor.

Veel van wat we zien, horen en lezen is niet waar. De meesten van ons leven in een innerlijke gevangenis en beseffen het niet eens. De tijd is rijp om daar uit te stappen. Alles wil aan het licht komen.

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat het anders moet en anders kan. Het begint bij onszelf: de ‘armoede, oorlog, onderdrukking, angst en ziekte‘ in ons zelf. Of anders gezegd: jezelf onder de maat houden in plaats van te stralen. Kiezen voor het comfort-model in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je medemens te dienen. Willen wij wakker worden? Wil jij wakker worden, wakker zijn en wakker blijven?
Het leven is om tijd genoeg te hebben om leuke dingen te doen. Echte leuke dingen, zoals genieten van de poes die op je buik ligt. Geen TV, geen gsm, geen pc. Genieten van de natuur en van elkaar. Tijd genoeg hebben samen met jezelf om jezelf te ontmoeten en te ontdekken wie je in wezen bent en wat je nu echt wilt.

  • Contact

    Heb je een vraag?

    Ik beantwoord je vragen graag! Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of info@gezondheidsontwikkeling.nl.

    Stel je vraag