Korte cursus: ‘Ontwikkelen van jouw levenskracht’

Juist nu, in deze hectische tijd, met zoveel veranderingen: in jezelf, om je heen… Soms daarbij nog een situatie waarin je bent beland, gewoon omdat dat bij het leven hoort of soms gewoon omdat het zo is. Deze training is geschikt voor iedereen die zich geroepen voelt.

Ik nodig je uit voor een korte cursus van zes ochtenden om een begin te maken te leren bewust aandacht te schenken aan je eigen levenspad. Te ontdekken ‘waarachtig’ te kijken naar jezelf. Jezelf te voelen met wat IS, jezelf te ZIJN. Niet wegkijken, niet wegstoppen. Gewoon in je eigen kracht te zijn in de hectiek van alledag. Te weten dat gezondheidsontwikkeling begint met alles onder ogen te zien in zachtheid en in vrede toe te laten. Te ervaren dat er dan eerst leegte is, jouw heilige ruimte, jouw essentie. Je nieuwe leven is geboren en begint zich van nu af aan te ontwikkelen: vanzelf en op een natuurlijke wijze. Dit proces vraagt kennis, ervaring, tijd en stilte.

Bewustzijn

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf door te leren bewust te worden wie je bent en dat jij zelf degene bent die jouw leven schept. Je leven niet langer uit handen geven, door een gebeurtenis uit het verleden, een ingewikkelde situatie nu of een gemoedstoestand die telkens terugkeert als het leven moeilijk is. Omdat bewustzijn de enige weg is die werkelijk vruchten afwerpt, gezondheid brengt en je vitaal maakt, jou laat stralen van binnen uit! Zodat jij gelukkig bent met wie je bent, jij jezelf waardeert en respecteert in alle staten van Zijn.

Je in staat bent vriendschap te sluiten met jezelf, jezelf trouw te zijn, lief te hebben, jij leert te herkennen wie je bent en wat je doet. Je leert vanuit jouw innerlijke kracht keuzes te maken, ‘nee’ zeggen wanneer dingen echt niet voor je kloppen, ‘ja’ zegt tegen dingen die je heel graag wilt. Je leert gezond omgaan met alles wat op je pad komt. Je leert tijd en ruimte maken voor wat je echt wilt. Je leert angsten transformeren.

Essentie zit van binnen en kan soms helemaal niet overeenkomen met wat de buitenwereld jou zegt. Jouw weg is in jou, alle antwoorden liggen in jou. Uiteindelijk is het eenvoudiger dan je denkt. Vrij worden door je onbewuste gewoontes en al je conditioneringen te onderzoeken en ze laten gaan.

Data:
* In 2017; 14 november, 28 november, 19 december
* In 2018; 16 januari, 6 februari, 20 februari

Tijden: Van 10.00 – 12.30 uur.
U bent welkom vanaf half 10.

Plaats: Het Theehuis in de Natuur- en Beeldentuin Texel, Oude Dijkje 4, 1796 ML De Koog.

Kosten: €120,-

Maximaal zes deelnemers.

Voor meer informatie neem gerust contact op of maak een afspraak: 0222-365287.

‘Ontwikkelen doen we samen, ieder op ons eigen pad’

Warme groet,
Marion van den Waardenberg

Bron: Bureau voor gezondheidsontwikkeling